Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ανοιξιάτικο "ξεκαθάρισμα" του οργανισμού!

Καθώς ο καιρός αλλάζει, είναι η τέλεια στιγμή για έναν εσωτερικό καθαρισμό ιδιαίτερα στο πεπτικό σύστημα, πριν την άνοιξη και το καλοκαιράκι.
Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να συμπεριλάβετε το τσάι Flor · Essence® στο καθημερινό σας σχήμα. Το Flor · Essence® είναι ένας απαλός καθαρισμός ολόκληρου του σώματος με τη χρήση πιστοποιημένων βιολογικών βοτάνων.
Το να λαμβάνετε Flor · Essence® δύο φορές την ημέρα, 30 λεπτά πριν από τα γεύματα για μερικές εβδομάδες, βοηθά το πεπτικό σας να καθαρίσει, υποστηρίζει το ήπαρ, τα νεφρά και το λεμφικό σύστημα να επεξεργαστούν και να αποβάλλουν τις τοξίνες, ρυθμίζει το μεταβολισμό καθώς και τη συνολική εντερική υγεία.

Οι φαρμακευτικές ρίζες που περιέχει συλλέγονται παραδοσιακά το φθινόπωρο όταν βρίσκονται σε μέγιστη θρεπτική ισχύ. Το Flor · Essence® περιέχει ρίζα κολλιτσίδας και τούρκικου ραβεντίου για να υποστηρίξει την υγεία του ήπατος, του παγκρέατος και του εντέρου.  Επίσης, Λάπαθο, Φτελιά, Νεροκάρδαμο, Κόκκινο Τριφύλλι,  Αγιάγκαθο και Φύκι Kelp. Αυτά τα πιστοποιημένα βιολογικά βότανα καλλιεργούνται στα ιδιόκτητα αγροκτήματα της Flora στις ΗΠΑ – εκτός από τη φύκια που προέρχονται από τα νερά της Ισλανδίας.
Βοηθήστε λοιπόν τον οργανισμό σας να αποτοξινωθεί από την βαριά χειμερινή κουζίνα και να αποτοξινωθεί για να υποδεχτεί την άνοιξη ελαφρύς και γεμάτος ενέργεια!


Πηγή www.medmelon.gr

1 σχόλιο:

  1. γεια, μπορω να δω καπου τις τιμες σας; εχετε γηργορη αποστολη, δλδ θελω να γνωριζω αν ειστε σαν και αυτο τοσο αξιοπιστο https://www.qpharmacy.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή