Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

CC Cream:Γιατί να την επιλέξετε φέτος το καλοκαίρι!

Αυτό το καλοκαίρι προτιμήστε καλλυντικές κρέμες σε πιο ανάλαφρες υφές που να απορροφούνται γρήγορα ή εναλλακτικά χρησιμοποιείστε μια CC Cream. Οι κρέμες CC Cream προσφέρουν άνεση, προστασία και κάλυψη με μια μόνο κίνηση. Μπορούν να φορεθούν μόνες τους ως μία καθημερινή επιλογή για γρήγορο και αέρινο μακιγιάζ ή να χρησιμοποιηθούν και ως βάση πριν την εφαρμογή του foundation για ολοκληρωμένη κάλυψη! Οι CC Creams, (Color Correcting Creams) είναι αυτές που διορθώνουν τις χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας. Παρέχουν ενυδάτωση και στοχεύουν στην εξομοίωση του χρώματος της επιδερμίδας. αν ταλαιπωρήστε από κοκκινίλες, πανάδες από τον ήλιο, σκούρες κηλίδες ή και θαμπά σημεία του προσώπου, αυτά μπορούν να εξουδετερωθούν με τη χρήση της CC Cream, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα σας να αποκτήσει ένα ενιαίο, ομοιόμορφο χρώμα.

Ακόμη, πολλές CC Creams διαθέτουν αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF και έτσι δε χρειάζεται να συνδυαστούν με αντηλιακό και να επιβαρύνουν το πρόσωπο με ένα ακόμη προϊόν. Άλλωστε το καλοκαίρι καμιά γυναίκα δε θέλει να αισθάνεται "βαρύ" το πρόσωπό της. Όμως, να αναφέρουμε πως σκοπός της CC Cream είναι να μειώσει και να καλύψει τα χρωματικά ψεγάδια του δέρματος, και όχι να αντικαταστήσει και τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης σε δέρματα που παρουσιάζουν δυσλειτουργίες.
Αν λοιπόν δεν έχετε κάποιο ιδιαίτερο δερματικό πρόβλημα που να απαιτεί αντίστοιχα προϊόντα, και απλά θέλετε να φοράτε 1 προϊόν και όχι 3(κρέμα ημέρας-αντηλιακό-foundation για κάλυψη), σε καθημερινή βάση, τότε η CC Cream είναι η επιλογή σας. Δοκιμάστε την και θα γίνει η αγαπημένη σας για χρήση όλο το χρόνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου